GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND EN België BOVEN DE €100,-

Retourneren

Annuleren
Het annuleren en aanpassen van een order is mogelijk wanneer een order in 'wacht modus' is. Een order zal 5 uur in nadat je de order hebt geplaatst in wacht modus blijven. Dit is de periode waarin je je order kan annuleren of aanpassen. Daarna gaat de order in productie. Zodra de order in productie is kunnen er geen annuleringen en aanpassingen meer gemaakt worden. 
Retourneren 
Omdat onze items speciaal gedrukt en geprint worden op maat en we speciale ontwerpen ontvangen die jij zelf gemaakt hebt kan het product niet geretourneerd worden. Natuurlijk als het item verkeerd is geprint kan je kiezen tussen een vervanging of een refund. Hier heb je 14 dagen de tijd voor nadat je je order hebt ontvangen. Stuur ons een foto van je item op zodat we kunnen achterhalen wat er verkeerd is gedrukt en geprint. Zodra dit is goedgekeurd, sturen we meteen een nieuw item op. Je moet wel je oude item terugsturen voordat de nieuwe in productie gaat. Je bent verantwoordelijk voor de retour verzendkosten. We raden je aan om je retour met een track en trace te versturen omdat Voetbal Printz niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor gebroken of verloren pakketjes. Stuur ons een mailtje op support@thecustomizedclub.com. We helpen je daar graag verder.
Tijd
Eventuele claims voor verkeerd bedrukte / beschadigde / defecte artikelen moeten binnen 4 weken na ontvangst van het product worden ingediend. Voor pakketten die verloren zijn gegaan tijdens het transport, moeten alle claims uiterlijk 4 weken na de geschatte leverdatum worden ingediend. Claims die door ons als een fout worden beschouwd, worden op onze kosten gedekt. 

Kennisgeving voor EU-consumenten:
Volgens artikel 16 (c) van Richtlijn 2011/83 / EU van het Europees Parlement en de Raad van 25 oktober 2011 betreffende consumentenrechten, kan het herroepingsrecht niet worden verleend voor de levering van goederen specificaties van de consument of duidelijk gepersonaliseerd, daarom behoudt Voetbal Printz zich het recht voor om naar eigen goeddunken retouren te weigeren.